Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till någon som vet...


Inga ord behövs


Så längesedan
Men nu ville ödet äntligen
visa sin vänliga sida
Plötsligt stod du bara där
lika osäker som jag,
tror jag...
Och som du stod
Som ett lejon,
som den
mästare du är
Som det vackraste som lyser
Som solen över mina ängar.

Och du var inte arg
Och du sa inte
att jag inte fick
Så jag kommer
fortsätta...

Jag var lycklig
när dina ögon lyste
och jag tror nog
att du hörde hur
mitt hjärta sjöng
de vackraste toner
i samklang med
ditt väsen
Inga ord behövdes
du vet ju redan allt
Och jag kände,
känner
och kommer att
känna DIG

Jag har vuxit ytterligare
och lugnet är ett faktum
Du visade mig till rätta
och nu vet jag
Det behövs inga ord






Övriga genrer av Carola Jeryd
Läst 484 gånger
Publicerad 2007-02-10 23:50



Bookmark and Share


  KristinaE
JA - tycker den. I de sista fem raderna finns den, kärlekens nära tystnad.
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för