Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fågelträdets barn




mannen högt upp i trädet
är en fågel; han kraxar
har förlorat förmågan att
tala, är inte längre viktig

tron är förlorad, förlegad
han har glömt hur man dödar

en fallfrukt är han, ofallen
som musik i lunden
huden under huden spricker
han vill släppa och falla

lära sig flyga som
fågelträdets barn;
släpper grenen





Fri vers av Turid
Läst 472 gånger
Publicerad 2004-01-22 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid