Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara påhitt och fantasi.....


Den kvällen

 

 

Den kvällen

stod du bredvid henne

vid badrumsspegeln

när hon kammade sitt hår

 

Dina ögon

fick henne att känna

att hon är vacker

och fullständigt älskad

 

Dina händer

vidrörde hennes hud

bara lagom mycket

och hon kände sitt värde

 

Den kvällen

låg du intill henne

kände dig älskad

och du njöt av att bara vara nära




Fri vers av Jojo
Läst 199 gånger
Publicerad 2007-02-11 08:30



Bookmark and Share


    sunnanvind
Vackert!
2007-02-11

  Per Rydberg
Vilken mjuk vacker text som möter mig i söndagsgryningen! Ömsint och varm! Tack!
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo