Stor i orden men, känslan är maktlöshet, när vädretsmakter tar vid." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stor i orden men, känslan är maktlöshet, när vädretsmakter tar vid.


Liten på jorden

liten jag känner mig
som människa
När naturen blir våldsam
och ostabilt svajjig

Så ödmjukt jag tackar min
lyckliga stjärna
När ovädren dragit förbi och
dem jag älskar
överlevt




Fri vers av Viktoria Olausson
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-11 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viktoria Olausson
Viktoria Olausson