Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se den lilla




vi viskar
se den lilla
en orm är hon
som hon ålar sig

hennes falsköga;
en varning
i boden där fåglar kläcks

hon befriar ett ägg
ur sin mage
ett väldigt klot
mjölkfyllt

utanför växer boden
en smula större
i sina vidder

vi viskar
se den lilla
en ål är hon
som hon ormar sig





Fri vers av Turid
Läst 297 gånger
Publicerad 2004-01-22 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid