Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett enda träd




bladen brinner

kvistarna förkolnar

livets slut är nu

röken bolmar stor och tjock

nu är bladen,kvistarna,grenarna en annan sorts organism,

nu är trädet en rök,ett minne

ett minne som kommer att glömmas




Fri vers av Detvaraldrigjag
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-02-11 12:31



Bookmark and Share


    Sushi
oo, djup!
vill läsa mer
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Detvaraldrigjag