Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att dras med i ett känslorus, så starkt att verkligheten försvinner.


Åtta till två

Solen vaken
följer dina spår
hoppar
i snöns glitter

Kall dag
ljus
vacker står du där och fryser

Sängens varma minne
dröjer sig kvar
som en gloria runt dig

Natten flydde åtta till två
i ett rus av åtrå
upphörde all referens
bara hudens skimmer
andetagens tyngd
pulsarnas rytm
två blev ett
igen igen igen
flämtande stod lusten varm omkring

Mjukt, hett, djupt, länge
långt inuti
glittret i öppna ögon
läpparnas möten
leenden
blickarnas inre mening
befrielsens vågor gungade allt
solen sov
och log




Fri vers av Donna
Läst 420 gånger
Publicerad 2007-02-11 15:20



Bookmark and Share


    wilja
har inga bra ord att ge dig, men du framkallar en mjuk-het-varm-skön känsla när jag läser. tackar dig för den.
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Donna