Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 




Underskön

 

du nakne man

så fulländat

vacker

 

all maskulin skönhet

bor i dig

din kropp

 

utsträckt väntande

inget dolt

avklädd och varm

 

hudens mjuka sammet

händernas känslighet

definierade linjer av fulländning

 

underskön vilar du

min man

hos mig 

 




Fri vers av Donna
Läst 574 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-29 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Donna