Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 




grön prick.on line

 

den gröna pricken

värmer

när jag ser den

 

då vet jag att du är

där

samtidigt och

jag känner dig

igen, nära

 

och genom mitt fönster

kvällen i mörkret

när jag släckt min lampa

ser jag

ut över vågorna

 

där lyser

tryggheten

den gröna pricken

blinkar i natten

farledens säkerhet

 

blinkar i natten

i havet

den gröna pricken

du

jag ser dig

i mitt hjärta




Fri vers av Donna
Läst 542 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-21 22:46



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Ett vackert utformat sjökort, som säkert leder dig hem!
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Donna