Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

...m...




suddar ut gränser

 

Vi

 

suddar ut gränserna

 

bara blir

bara är

 

älskande




Fri vers av Donna
Läst 621 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-11 09:21



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Ja, det är väl detta det handlar om.
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Donna