Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FREEDOM

FREEDOM


FREEDOM WINS, FREEDOM FALLS
WISEDOM OUT LIVES IT ALL
RUNNING,PUSHNG ALL THE TIME
THIS FREEDOM YOURS
THIS FREEDOM MINE


Mr G




Övriga genrer av Mr G
Läst 152 gånger
Publicerad 2007-02-11 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G