Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är min önskan


Angel

Angel det gör
så ont
så ont
Det gör så
ont
att jag inte vet
vart jag ska ta
vägen
Önskar att jag
fick krama om dig
min Angel
Åh bara känna
att de onda bara
försvinner
Krypa upp i din famn
vara din babyangel
att du strycker mitt
hår kysser mina våta kinder
Låt mig bara var din
babyangel
tills all min smärta
försvinner
Bara du Just du min
Angel kan göra så det
försvinner
Säg att du älskar MIG
Jag älskar DIG
Åh mina tårar fryser
till is nu i kylan
var är du min
ANGEL????




Fri vers av Merrlina
Läst 531 gånger
Publicerad 2007-02-11 21:05



Bookmark and Share


  vapendragare
jag vill också ha en angel hos mig, du beskriver så tårarna nästan svämmar över, vackert .. :)
2007-03-17

  Hating
<3 <3 <3
2007-02-12

    Lindizz
underbar...fint !
2007-02-12

  Freeman
Du skriver helt, helt underbara dikter, ängladikter från dig har man saknat...du vet väl att du själv är en ängel fast du inte kan se det med dina grumliga ögon just nu? <3
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina