Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröet i trädgården 2

 

Mina fingrar smeker

försiktigt

ramen på tavlan

jag hängde upp

i den första

grenen som sprängde fram.

 

Den renaste av tårar

rinner ner för min kind

då jag ser hjärtporträttet

på stammen

och kommer ihåg

den tiden då.

 

Minns hur hjärtat

en gång

spred kärlek

i hela min trädgård

och hoppet var

titeln på mitt liv.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-02-11 21:43



Bookmark and Share


    sunnanvind
Så sorgligt...
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf