Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som tränar hon lär! ;D Alla är vi barn i början.

Läses var för sig, eller allt i ett. Valfrihet i demokratisk anda. ;D

(Min egen lilla barnvariant, Dan ;D)




Lappkärringens Diktlek

 

Ett visset blomblad ligger

Dött och torkat

På fönsterbrädan

Jag ser det

Har sett det länge

Blomblad i fönstret

Borde väl slänga det men vem orkar bry sig

Slänger ett öga på klockan

Klockan hånskrattar åt mig

Klockan tickar retfullt allt långsammare.

"Vänta på du bara", flinar den åt mig.

Den skulle göra det i alla fall

Om klockor kunde tänka och retas

Klockan vill förlänga min väntan

Den vill få tiden att gå långsammare

Förlänga min väntan på den kära

Den vill förlänga min längtan

Min väntan på att få krypa ner i sängen

med min älskade

Förlänga längtan efter min älskade

Kudde.




Fri vers av Lapptanten
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-02-11 22:09



Bookmark and Share


  DanSan
********************************

Hur bra som helst vänen . . . Helt klart är

den gorkänd som Danometerstil!! BRAVO

Det blir endast ***** Femmor på denna

och ett lycka till i fortsatta orddrabbningar

Allt det bästa till dig, Dan

*********************************
2007-02-12

  nettizen
Hur fyndig som helst ju!
Skitbra helt enkelt på ren svenska. :)
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten