Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt puzzel



Av hela mitt hjärta älskade jag dig
Du fick allt jag kunde ge...
Nu har jag bara bitarna av mitt
krossade hjärta kvar att
försöka pussla ihop
Det bli svårt min vän...
Kanske det saknas nå\'n puzzelbit
i mitt svåraste puzzel jag någonsin
försökt att lägga...
Jag gav dig allt min vän
Men du ville aldrig se det som är jag


Du tog aldrig emot det jag ville ge
Ville inte riskera dig själv
Och nu finns det bara en tomhet kvar
i mitt inre...
Säg mig , var finns alla bitarna av mitt hjärta
Har du tagit med dig nå\'n
Snälla ge tillbaka den isåfall...
Den var aldrig menad till dig
Jag öppnade upp det som alltid varit stängt
Jag vågade det för dig min vän...
Jag letar efter den saknade biten i mitt puzzel
Ge tillbaka den , den är inte din...




Fri vers av sunnanvind
Läst 575 gånger
Publicerad 2007-02-11 22:26



Bookmark and Share


  Herr Morris
när pusslet ligger klart
och de saknade bitarna
visar sig

se då med själen

är det verkligen bitar
som är borta?

eller är det bitar av ett
bakomliggande puzzel
som nu visar sig för dig?



Känner igen, stark och bra text!
2007-02-14

  nettizen
Ja.... det där är snöpligt när man pusslar och inser att en av bitarna blivit kvar........
Väldigt bra skrivet och BEskrivet om känslan av att lappa ihop ett ihopknycklat hjärta.....
2007-02-12

  Nettisch
väldigt bra skriven den berörde mig...
vet precis hur det känns för ja sitter oxåmed bitarna tillmitt hjärtaoch försöker pussla ihop det..
men väldigt bra skrivet:)
2007-02-11

    Lindizz
mycket bra skrivet...din text berör.
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind