Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delaktig

Desperat stelfrusen
försöker jag smälta in
i värmen från
er gemenskap
Men rinner mellan
fingrarna på den hand
som aldrig
sträcktes mig till mötes




Fri vers av Marita Persson
Läst 303 gånger
Publicerad 2007-02-11 23:19



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Fantastiskt bra fångat om känslan att vara utanför. Bokmärker.
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Marita Persson
Marita Persson