Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har gjort det igen...

lagt ut en liten text utan att tänka före

men den är nog inte så allvarlig, kanske




ganska svartsjuk

 

I dagens ljusaste stund

kom mörkaste svartsjukan över henne

Hon hade inte rätt att stå där

och tjuvlyssna igen

Men i rädslan att åter igen förlora

förnedrar hon sig själv

och faller en liten bit




Fri vers av Jojo
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-02-12 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo