Kanske lite väl naket, men den blir inte långvarig.... " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske lite väl naket, men den blir inte långvarig....


Ohanterbart

 

kan inte vara ensam

går sönder i ekot av egna tankar

krossas mellan dröm och verklighet

själen söndras i känslornas bergochdalbana

och lämnar hjärtat ensamt

blödande

igen




Fri vers av Jojo
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-02-12 15:43



Bookmark and Share


    Mejja
Denna är tipptopp skriven!
Vaddå inte långvarig.... sluta inte skriva med öppet hjärta!
2007-02-16

  Bissen
Oj! Måste bokmärka... Den... är speciell... Det kunde lika gärna handlat om mig...
2007-02-12

  Albert
tycker den här kan ligga kvar
den är fin, finfin
den kan många känna igen sig i
jag t ex
men inte just nu
i morgon kanske
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo