Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En verklig bild.

 

Du satt på golvet

smekte vovves päls

och log så vackert.

 

Ögonen var öppna

gnistrade av livets glädje

och jag var avundsjuk

på vovve.

 

Ingen bild fick jag ta

men det nuet är det

jag oftast återvänder till.

 

Efter var jag skakis

och allt blev fel.

 

Något inom mig visste

nog.

Att den stunden

var den finaste gåvan som

jag någonsin skulle få.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 133 gånger
Publicerad 2007-02-12 16:26



Bookmark and Share


  Marreb
Väldigt vacker och sorgsen och välformulerad. Det ligger mycket smärta bakom den. Den berör. Tack.
2007-02-13

    Lindizz
ja du har lyckats bra i denna text...bra skrivet !
2007-02-13

  Lilla My* VIP
Är en sån som kastar mig över alla vovvar för jag äälskar hundar*
Förstår att du blir avis på vovven då! En fin text du gjort!!:)
2007-02-12

    sunnanvind
Först gulligt...Sedan så ledsamt...
Mycket känslor i den...
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf