Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara några ord om Valentin...




Alla hjärtansdag....
inget direkt inplanerat..

Tänker på alla par som köpt små presentaskar med hjärtan på..
Alla kort som tillverkas..
kärleksförklarningar...

näe..

jo föresten jag ska ju fira med en av mina bästa vänner...





Choklad asken...




Fri vers av Detvaraldrigjag
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-12 19:49



Bookmark and Share


    Sushi
svikare ;)
2007-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Detvaraldrigjag