Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I rättvisans ord skulle jag vara död

 

 

Jag ville bara testa att
vara någon annan för ett litet tag

Att vara någon man alltid drömt om
Någon som har den eftertraktade förmågan att
Förvandla det onda till det goda
och det omöjliga till det möjliga

Jag skulle vilja göra allt som ingen
Tidigare gjort
Skapa min egna verklighet
Och tro

Jag skulle plocka ner

Två stjärnor och ge

Dem till dig

 

Och


När jag bir stor skulle jag
Bli allas förebild

 

 

För visst kan man flyga om man bara vill

Inställningen är ordet som grundar verkligheten




Fri vers av SMLU
Läst 525 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-12 20:16



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Denna var bra rakt igenom
men favoritraden blir nog
(när jag blir stor skulle jag bli allas förebild)
gillade ochså fantasin och flytet i den
2007-06-26

  Starfish-Aura
Mycket vackert vännen....
så stora ord, så många tankar och kännslor.
bara du vet precis hur mycket de orden betyder
//Mjao
2007-04-05

    bottle of pop
\"inställningen är ordet som grundar verkligheten\"
precis! jättebra.
2007-03-13

  Kimsan
Nej men oj så bra.

Jag vill bara omfamna dina texter och krama om dom

Kim
2007-02-22

    stellaa
fan vad bra! SÅ RÄTT , där prickade du in det jag alltid går runt och tänker på, tack :)
2007-02-22

  ännow
sann, fin och på riktigt!
2007-02-18

    ej medlem längre
inget är omöjligt
det har jag fått erfara

gillar dom två sista raderna
dom får mig att tänka
dom ger djup åt dikten
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

SMLU
SMLU