Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kycklingstexten

Jag är rullande snygg, trygg på rygg och fastnar lätt i någons munn.

Rullar fint mellan fotbollsmål och storstadsskål, blir inlagd i burk och äts av en turk.

Vandrar från storskogen till ljuvaste varelsen på krogen, munnen full av pizza, bryter upp ett hänglås och förälskar mig i en flygande gås.

Stöter på självaste stadsministern och vrickar hans tå, så synd att han inte kunde simma i storstadså.

Drunknande rop på hjälp i onsdagsnätter, fäller en tår och fyller förväntningar i glassiga efterrätter.

Stöter på träd, jag är en dendrofil javisst! Jag hoppas vi finner varandra tillsist, min kära rosenbuske, mr. skogsmulle, jag är min egen rullande köttbulle.




Fri vers av SMLU
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-07 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SMLU
SMLU