Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna skrevs under en för lite intressant genomgång i samhällskunskap.


För fel för att ha is i magen


Kamrater med kundvagnar
ekar i staden och under foten
små fötter med propeller har kor
drivna av ovanligt stora blåhakar
rasslar i vinden, luktar som skit
skiten som hörs som humlor i vinden
och även humlorna hör skiten

 

Blodigt allvar och inte alls
och jag glömde att det inte var min tur,
för fel för att ligga med lärarkandidaten,
för fet för att klättra ut genom fönstret,
för svag för att ens orka lyssna på rasslande kundvagnar
blodiga kundvagnar
utanför ICA
som jag snubblar över, gråter över
sjunger för och skrattar åt
helt enkelt för fel
för att ha is i magen




Fri vers av SMLU
Läst 401 gånger
Publicerad 2008-03-08 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SMLU
SMLU