Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är Italien

 

 

- Jag är Italien
Malta och moset på grädden
samspelet mellan sommaräng
och vinterskägg,
jag är allt

sönderriven pepparkaksdeg
snor i smöret och e-post
antennen som blinkar
satelliten inuti ditt huvud
saknaden mellan två själar
ljuden från två utsvultna sälar,
jag är allt


När jag dör är jag bilen på vägen
sanden mellan tänderna
valkarna på magen
hinken i hörnet
När du skriker är jag din tunga
lampan i taket
ljudet från tvn och
snubben på nyheterna

Jag gråter jag
är nyvaken och ful
tandläkare
komiker, lärarinna
vinproduktör, konduktör
Kom gen Lena.

Jag är allt.




Fri vers av SMLU
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-10 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SMLU
SMLU