Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med bl a Armanikostym på estradscenen

Estradpoesi på restaurang Fyrfatet
Blev poetens oas
När skrifterna förkastats av förlaget
Återstod ett moras

Mannen med skjorta av flanell
Skaldar en vision
Strofen, allt annat än en bagatell
I mannens perception

Mannen i flanell är en poet
Efter dikten applåder
Till samtliga diktaråhörares förtret
Alstrar flera ord till koder

Efter att flanellskjortan erhållit ovationer
Sätter han sig nöjt ned
Jämför därefter sina prestationer
Efter klädsel nedstigande led




Fri vers av Stig-Marcus
Läst 379 gånger
Publicerad 2005-02-04 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stig-Marcus
Stig-Marcus