Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vibrationen av lingonen

En oväntan

Av väntan i hand till inget man minns

Minns av o till i gunget

Gunget av basen slår taket still

Hopp o upp

Upp o hopp

Tur man har tratt

För lätt annars att somna i sin stol o känna vibrationen av lingonen
I stolens utslitna sätte under byxorna sina

Sina gör inget så länge hoppet är hopp o allt kan ta stopp
Får man jo då erkänna, man dock är en man med snopp




Fri vers av Mr.painter
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-02-12 23:38



Bookmark and Share


  Kimsan
HA HA din avslutning på denna text tycker jag är kul.

Du har en inlevelse i ditt skrivande och humor och det gillar jag

Kimberly
2007-03-05

    Isabell J
Jag gillar att associationerna flyter ut, men det gör samtidigt att det är svårt att få någon helhetsbild. Dikten drar åt olika håll. Jag gillar \"minns av o till i gunget\" \"gunget av basen slår taket still\"
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter