Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hihihihi



Åh vad det pirrar
Pirrar i hela mig
Åh vad det pirrar




Fri vers av Merrlina
Läst 533 gånger
Publicerad 2007-02-13 08:25



Bookmark and Share


  liten_snopp
Som en laddad bomb under nedräkning! <3<3
2007-02-14

    Elin Sundström
Härligt vad det pirrar!!! Tack för energin!! =)
2007-02-13

  Hating
haha! :D gud va gulligt! =)
<3 <3 <3
2007-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina