Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det någon kock som inte har vunnit något pris nuförtiden?

Endå är de måltider jag minns bäst...

 

Moster Elins hemlagade köttbullar.

 

Grillad korvbröd utan korv på bygrillen.

 

Ungkarlsstekta limpskivor med ketchup på.

 

Bingolotto rostade franskor med "orkar inte tillreda" tillbehör på.

 

Och den middagen jag aldrig vågade bjuda på.

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 269 gånger
Publicerad 2007-02-13 15:13



Bookmark and Share


  Frederick
härlig beskrivning!
2007-02-13

  Lilla My* VIP
Det har du förbaske mig rätt i*:)
Det är de enkla måltiderna som man minns bäst o längst o inte de där tillkrånglade rätterna som kockarna lagar till på tävlingar.
Redi husmanskost ska de va*
2007-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf