Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför sa du \"hej\"!?


Kan inte glömma

Försöker fortfarande glömma
hur mitt hjärta hoppar när jag ser dig
Eller hur det vaknar en eld i min mage
när jag ser att du tittar tillbaka
Lyckas nästan dölja mitt leende
tills du tilltalar mig
Muren faller sönder
Och än en gång blir jag krossad av din närvaro




Fri vers av Delora
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-02-13 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora