Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av Steve´s Avskrivning


Galenskap eller tillit till min uppgift


Med total orädsla
kastar jag mig
ut i det okända
handlar utan eftertanke
driven av krafter
så starkare än jag


landningen blir dock ofta
så oväntad.......


med frågan kvarstående
vad drev mig?




Fri vers av Nic
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-02-13 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic