Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Historiska jag.

Hellre blir jag:

 

Ihåkommen en minut

som en snäll en.

 

Än en evighet

som en elak en.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-02-13 22:15



Bookmark and Share


    sunnanvind
så sant som du säger!!!
2007-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf