Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvällens kluriga fråga.


Det blir inget av...

Ifall man inte vill alls

eller vill så att det är allt.

 

Hur mycket är lagom vill

för att man ska få som man vill?




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 163 gånger
Publicerad 2007-02-13 22:20



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Man \"går vill\" varken man vill eller inte i Dina kluriga dikter. Vill sen villsen fundera över vad Du innerst inne menar.
2007-02-14

    Lena Nilsson
Usch vilka svåra existentiella frågor du ställer!
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf