Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Banbrott

Kedjor runt hjärtat, lila regn och veta vad kärlek är – 90-talets pompösa power ballads pantsätter sin värdighet och vandrar på den tunna röda linjen. En film om krig, Krig startas av busken over there. Buskar är typ som små träd och ibland bär de bär. Svarta vinbär är godaste sorten och av vin är röd den godaste färgen. Färgen röd är kärlekens färg, och min bingolottovolvos. Volvos värde varar säger killar klädda i keps men det varar för att bilen bara står i verkstan och äter upp mina tusenlappar. De syns inte ofta, tusenlapparna, och vad gör väl det? Ingen blir ju glad av tusenlappar men har man inte några kan man bli lite trött, ibland. Till jul önskar jag mig en single malt-skotte och sömn; drömlös sömn så jag får vakna med en klar tanke.


PS. Det vore coolt att se pyramiderna men bussresan dit sägs vara sjukt dryg - lång och klibbig brukar de säga. DS.
  




Fri vers av Karvo
Läst 599 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-13 22:54



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Jag gillar ditt sätt att skriva. Det blir som en lång kedjereaktion. Översättningen av Power balladerna och \"Busken over there\" får mig att skratta.

Vrickat, lättläst och med en underton av humor.

Vill också se pyramiderna, men det får bli i nästa liv...
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Karvo
Karvo

Mina favoriter
En stor Ensam, tack