Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som inte kunde hända hände och jag kämpar för att hålla mig flytande. Skrivandet har blivit en del av den kampen. Den här läste prästen upp åt mig på begravningen.


Till dig, pappa

Det spelar ingen roll hur ledsna vi än må bli
Det var inte här du skulle fortsätta leva ditt liv

Du tvingades vidare trots att du brann för att leva. Du tvingades lämna oss trots att du brann för oss. Du tvingades slockna.

Det är tack vare den brinnande kärlek som vi av dig fått
som våra ögon nu sotas av sorg




Men det du under tjugotre år i mig har sått kommer växa vidare i evighet

Tack vare dig ser jag det vackra i solen, regnet och eldens flammor. Du har målat vår värld i en färg så mycket starkare än döden kan skilja den från.

Tack vare dig är snöflingorna jag ser unika. Tack vare dig har fjärilarna vingar och fåglarna en röst.

Tack vare dig Pappa.


DU har gett mig ögon och du har lärt mig att se.
I allt det vackra jag någonsin kommer att se

Kommer jag att se dig.





Fri vers av Karvo
Läst 663 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-18 13:55



Bookmark and Share


  boen
De fina minnena hjälper Dig att fortsätta.

Det är viktigt att \"se\".

Det är kanske inte alltid så avgörande om
pappa är i livet eller inte utan hur han var.

Min far levde till 85, men betydde otroligt
lite....
2008-01-05

  Saramaria79
Mkt fint om din far..kärleken till honom andas i varje ord!
2007-12-04

    Nattviol
du har förlorat din far
du tvingas ändå stanna kvar
du ska fortsätta med livet
ditt liv - där ingenting är skrivet
sorg är tyngst av allt att bära
men -
vi glömmer aldrig våra kära

jag sörjer med dig
förlorade min pappa för elva
år sedan - det är på något
sätt alltid för tidigt, hur man
än ser på det!

ta hand om dig!
2007-10-27

  Labra lege
Dina ord är äkta och kärleken kommer från och genom den far som du beskriver. Jag är säker på att han är både rörd och stolt över dina ord. Fortsätt skriva!
2007-09-18

  wayward - taiga
fin far!

fint talat till honom.
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Karvo
Karvo

Mina favoriter
En stor Ensam, tack