Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min fjälla...


Mun mot mun mot mun mot hjärta

Du skänker mig skratt min vän, och lika viktigt; tårar

Mun mot mun mot mun mot hjärta

Du är energi min vänoch du är styrka. Du är eskapism och du är verkligheten som en detaljerad bild. Ett piller vitt som gör synen klar

Tack för att du finns




Fri vers av Karvo
Läst 558 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-30 21:09



Bookmark and Share


  Labra lege
Underbart, känns de.
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Karvo
Karvo

Mina favoriter
En stor Ensam, tack