Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite tycka synd om men ändå inte


En stor Ensam, tack

Så satt hon där igen
ensam, väntande

Han var ute bland folket igen
drickande, pladdrande

Hon kunde se dem framför sig
trängseln, mycket tajta och lågt skurna jeans

Han står och pratar i baren
med alla som vill lyssna

Där hon sitter är det tyst
knäpptyst

Han bjuder killarna på en öl till
fast de inte behövs

Kanske borde hon gå och lägga sig nu
det är ju en dag imorgon också

Han omfamnar en gammal vän
eller en ny

Hon bestämmer sig för att röka en ciggarett
bara för att

Han pratar lite slött nu
svarar inte på sms

En förnuftig människa är lycklig med sig själv
ensam, väntande

En lycklig människa pratar förnuftigt
i baren, med alla




Övriga genrer av Labra lege
Läst 852 gånger
Publicerad 2006-02-04 23:54



Bookmark and Share


  Jojo
Ojoj, den här var bra. Vass och lite tycka synd om. En bra blandning. Innehållet känner jag nog igen...tyvärr. Snyggt uppställd, gillar växlingen mellan hon och han
2007-02-01

  Aisha VIP
...mycket bra....särskilt pendlingen mellan två världar....kram från Aisha
2006-12-08

  Tove Meyer VIP
jag känner igen mig i det du skriver, träffsäkert...
2006-02-20

  Shininkagemusha
Titeln fångar ögat och texten fångar tanken. Vackert.
2006-02-09

  Daniel_78 VIP
provade att läsa denna på lite olika sätt
dels rätt upp och ner,
sedan bara hon och sist bara han
snyggt knåpat
påminner mig om jobbig oros känslor
2006-02-07

  Dan Linder
Så hudnära att det kittlas och sticks...vilka bilder du målar upp...och så effektivt med växelverkan i berättandet...från stökiga dansgolvet till det tysta rummet/huset...bra bra bra bra bra bra! Ny favorit banne mig! Och rubriken är G-E-N-I-A-L!
2006-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege