Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålrum


Det känns tomt

idag.




Övriga genrer av Labra lege
Läst 563 gånger
Publicerad 2007-07-24 23:24



Bookmark and Share


    Brell
Dagar jag känner igen, tyvärr
2007-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege