Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min dotter 3 år.


Ängelbarn


Ängelbarn!
Mitt växande stängelbarn
Mitt älskade klängelbarn


Vad vore allt utan dig?


Mitt hjärta ett russin
min kropp ett staffli
mitt sinne ett dunkel
med luckor i


Ängelbarn
stängelbarn
klängelbarn

Älskade, älskade pratkvarn

Kom hem snart
så jag får lukta på ditt hår




Fri vers av Labra lege
Läst 697 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-20 22:42



Bookmark and Share


  akea
fantastiskt fint beskriven längtan. \"mitt hjärta som ett russin\" slutet binder ihop på ett fint sätt.
2007-07-21

  Karvo
Så himla fint! =)
2007-07-21

  Dan Linder
jag förstår precis vad du menar!
2007-07-20

    Nattviol
den doften...
den varma kroppen
med så mycket tillhörighet...
så gillar!!!
2007-07-20

  Mangal VIP
Så mycket längtan och kärlek... Fyllt av starka känslor. Vacker längtanshyllning.
2007-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege