Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
äh


Midnattsblues


Det var som om att, hela världen undrade
hur ska hon klara sig?

Men vad vet dom om att klara sig?

Hur \"klarar\" man sig?\'

Är det genom att betala alla räkningar i tid eller?
Genom att komma i tid till jobbet?


Klarar man av att äta all skit som trycks in genom brevlådan?

Klarar man att inse att man nu och för alla framtid har lämnat
ut det värdefullaste man har i händerna på någon utan vett och sans?

Klara man?

Och vem fan är man?

Fan, vad de luktar.



Men hela världen, var fanns ni innan?




Övriga genrer av Labra lege
Läst 576 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-11 00:39



Bookmark and Share


  Sway
Satan. Vad bra. Stark!! (Pardon my french).. Vi klarar oss inte. Vi lär oss leva.
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege