Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vacker solnedgång och tusen tankar


Balkongtankar


Om jag kunde känna lugnet
någongång


Om jag var mer lik dig,
skulle vi ha roligt då?

Om jag visste, det du inte vet
skulle vi bli klokare då?

Om jag fick välja
skulle jag välja rätt?

Om jag sa,det som behöver sägas
har vi pratat färdigt då?



Om jag kunde känna lugnet
någongång





Övriga genrer av Labra lege
Läst 621 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-26 23:07



Bookmark and Share


  MinnaSofia
Mkt bra, blev kär i denna dikt
2007-08-22

    Brell
Om jag sa, det som behöver sägas har vi pratat färdigt då?

En vanligt förekommande fråga man är rädd att få svar på. Du skriver bra
2007-08-06

    anakin
\"Om jag sa,det som behöver sägas
har vi pratat färdigt då?\"

- mycket bra frågeställning.
2007-07-31

    ej medlem längre
Vackert beskrivet!
2007-07-29

  Dan Linder
du samlar alla tankar från balkongen. Jag vet att det finns människor som blir melankoliska av utsikter (hav, land, i städer) och jag är definitivt en av dem. Känner känslan så väl och du förmedlar den med sådant lugn.
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege