Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina tårar


Samlar dina tårar
som pärlor på ett band

Tänkt om det hade varit nog
att hålla din hand


Önskar mina händer
ägde helandets kraft

Då gav jag dig tillbaka
den tid du har haft


Den fick bli framtiden
en ljus och lätt

Men jag har inga krafter
vi får leva vidare på något sätt


Sänder mina tankar
som droppar i ett hav

Låt oss hålla varandra
i kärleken som han gav




Fri vers av Labra lege
Läst 546 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-26 22:06



Bookmark and Share


  Karvo
Fantastiskt att några rader, svart på vitt, kan skänka så mycket värme. Både dina händer och dina ord är helande.
2007-09-30

    LadyFool
väldigt fin läsning
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege