Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...Skulle det bli något sådant här =)


Om Jocke Berg bad mig skriva...

November och solen är borta
Isen är hårdare än asfalten den skyddar
mina skor saknar mönster.
Jag vet inte om det är dag eller natt
Önskar att fåglarna ville komma åter
väcka mig igen.

Ref:
Le och hjälp mig leva
Log jag
och sa till dig
att tiden har haft det värre
när kläderna ännu kom från djur

December och solen är död
Frostbrytningarna är fler I staden
som alltid är kall
Och natt starkare än dag
Önskar att fåglarna ville komma åter
Väcka mig igen

Ref:
Le och hjälp mig leva
Log jag
och sa till dig
att tiden har haft det värre
när den galne var ett djur i en bur

Januari och ett hopp om sol
Mina läppar ville inte prata
sköra kinder av papper
Önskar att fåglarna ville komma åter
Väcka mig igen




Fri vers av Karvo
Läst 651 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-17 18:36



Bookmark and Share


  Caroline Lundström
Väldigt vackert och målande!
2010-02-04

  aPorcupine
Åh den här skulle jag gärna höra tonsatt :)
Gillar den verkligen.
2008-10-29

  SportPoeten.
Sjukt bra fångat om feelingen som kan infinna sig i just November hemma i Lule.
2008-07-11

  Labra lege
Jag är impad, fångad, betagen.
Visa mig natten och dagen. ;)
2007-12-20

  Labra lege
Jag är impad, fångad, betagen.
Visa mig natten och dagen. ;)
2007-12-20

  Betlehemsstjärnan VIP
Helt underbara rader...som säkert skulle göra sig bra till rätt musik. Vackert och berörande/B
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Karvo
Karvo

Mina favoriter
En stor Ensam, tack