Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plötsligt rubbades hela världsordningen och kvar blev ett kaos.


När världen sviker

Kroppar ska röra sig.
Munnar ska tala.
Ansikten ska le.
Ögon ska se.
Ben ska gå.
Fötter ska stå.

Kroppen per definition, tills nu.



Nu måste jag tänka om. Omdefinera. Om jag klarar det. Om om bara fanns.




Fri vers av Karvo
Läst 620 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-30 19:40



Bookmark and Share


    Nattviol
du beskriver det
mycket bra..

jag minns själv hur det
kändes, som om jag bara
uppfattade varannan
bildsekvens i en film
lätt lätt upphackat..
märklig känsla
kroppen fortsätter att
fungera så gott det går
man kan vakna på morgonen
och hinna le.. innan allt
faller på plats några minuter
senare...
och leendet suddas bort!

det är som om kroppen och
själen inte riktigt synkar..!
så - är det
tycker du formulerar dina
känslor just så det känns!
2007-12-04

  Labra lege
Ja, ur kaos kommer ordning sägs de ju. Men det är alltid krävande att få till det. Energin som behövs får komma innifrån och från de som älskar en runt omkring. Dina ord beskriver väl den situation som innefattar oss alla - livet och tyvärr, döden.
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Karvo
Karvo

Mina favoriter
En stor Ensam, tack