Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kostymröven samt ett tuggummi jag kommit att avsky

Kärlek är ett gammalt tuggummi man inte kan frysa bort
Med Saliv och Arga spända fingrar vill jag
Slita bort det Spola ner det Ta ett nytt

Det har tappat smaken Bleknat Blivit hårt

Det sitter fast
När jag försöker titta bort vet jag att det sitter där
Alla vet
Bak på mina kostymbyxor Vid helt fel tillfälle
Jag kan inte klä av mig naken
Klarar inte av att vara fri






Fri vers av Karvo
Läst 488 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-29 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karvo
Karvo

Mina favoriter
En stor Ensam, tack