Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för dig

 

tangsinul sarang ha yo

means i love you

 

och att jag alltid

kommer att lämna

en tältöppning i täcket

för dig att komma hem till




Fri vers av molly crayons
Läst 468 gånger
Publicerad 2007-02-13 23:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
någon som får komma
tillbaka på det viset
måste komma tillbaka
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons