Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Febermara

Batteriet är dött och jag sitter för skönt
- har gjort det för länge

Hjärtat värker, hjärnan märker
- Ord när jag svarar hur det är

Är det för varmt eller för kallt
- Huvudet högt lågt eller havets botten

Solen når ända till Jorden
- Men inte till havets botten




Fri vers av Karvo
Läst 454 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-13 23:39



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Fast inte om det är ett grunt hav...
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Karvo
Karvo

Mina favoriter
En stor Ensam, tack