Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När de var ny snö ute


En magisk natt

Vet ni det har varit en magisk natt
Det är det himlen är magisk rosa
Varit ute åh vandrat de var så
magisk så de vart trollskt


Mäktigt att se himlen så magisk
sen ser man vackra träd med snö på

Helt underbart för min trasiga själ
Det känndes helande
Det var de som var magiskt med
Att jag känner så



Vet ni mer
Vet ni vad jag såg
bland grannarna
rumpe nissar
de var så söta
de vinka till mig åh sade:

-Verba volant scripta manent

Så sant
så magiskt
så trollskt
du skulle ha varit med
för innan jag gick pussa jag
rumpe nissen på rumpan

Sen dansa jag hem
lycklig ända in i själen


puss på er alla mina vänner här









Fri vers av Merrlina
Läst 593 gånger
Publicerad 2007-02-14 02:21



Bookmark and Share


  ettjag
Vad lättvidigt och enkelt du drar med mig in i den lilla sagovärlden. Härligt att läsa..
2007-05-08

  Hating
störtskön sötnos!! Nästan så jag trodde jag gick med! skitbra beskrivet! =) <3 <3 <3
2007-02-14

    Lindizz
underbar dikt...*ler
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina