Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lillasyster

 

att vara lillasyster är

att vara liten

fast man är stor

 

det är att kunna

lägga huvudet på sne´

och få andra att göra

det man inte själv vill

eller klarar av

 

att vara lillasyster är

att aldrig riktigt

vilja växa upp

 

det är också att vara

oerhört älskad

och inte förstå det

förrän man blivit

ganska vuxen




Fri vers av Jojo
Läst 400 gånger
Publicerad 2007-02-14 10:01



Bookmark and Share


  Vanja-Kristina Morgell
Vad jag gillar den där sista radens \"ganska vuxen\". Och som lillasyster känner jag verkligen igen mig:-)!
2007-02-16

    Camapani
Från en lillasyster till en annan, du har fått orden mitt i prick, precis i varenda detalj har du diktat och riktat innebörden av att alltid vara den som inte blir stor. Fint!Tack
2007-02-14

  Albert
som att vara lillebror då
ungefär
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo