Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtan till alla

 

 

Hela dagen

skulle jag vilja

strö hjärtan omkring mig

Röda och söta

kunde de vara

eller täckta med choklad

Det kunde också vara

en hjärtformad krans

av rödaste rosor

och helst skulle jag vilja

strö ut några

till dem som

inga hjärtan får




Fri vers av Jojo
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-02-14 12:17



Bookmark and Share


    Mejja
Med dessa vackra ord strör du ut glädje och hjärtan. Och de faller ner och landar precis hos dem som behöver. Värmespridare.
2007-02-16

  Albert
gör det! strö
2007-02-14

  Ronny Berk
du strör hjärtan med Dina fina ord..rosenhjärtan...
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo