Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utopia

Vattnet på andra sidan glittrar i solen
Vågskvalpet mot strandens stenar sjunger
Förtrollande. Förförande. För mig dit.



Strömmens vassa stenar försöker jag blunda för
I tanken flyger jag över, i verkligheten måste jag simma

Utopin gör mig dyster. Det glittrande vattnet gör mig arg
De vassa stenarna utmanar mig

Jag sitter vid glittrande vatten som skvalpar mot strandens stenar
Men allt är grått. Strömmen ger drömmen dess färg




En örn flyger hit från andra sidan strömmen
Utopia till Dystopia med några vingslag
Vaket. Villigt. Varför?




Fri vers av Karvo
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-14 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karvo
Karvo

Mina favoriter
En stor Ensam, tack